![]() |
![]() |
![]() |
|||||||||||
|
Strona główna
RODO - obowiązek informacyjny Zaproszono nas Sprawozdania z imprez branżowych, w których uczestniczyliśmy. Czytaj więcej... Aktualności W dniu 25.09.2025 w Warszawie odbyła się uroczystość obchodów 10-lecia Stowarzyszenia Wspierania Techniki Polskiej. Czytaj więcej... W dniu 08.08.2025 odbyło się V Jubileuszowe spotkanie członków i sympatyków Koła STC przy Cukrowni Glinojeck Czytaj więcej... Sprawozdanie z posiedzenia Rady Krajowej FSNT-NOT, 26.06.2025 Czytaj więcej... W dniach 22-23.05.2025 r. w Warszawie odbyła się XXXVII Konferencja Techniczno-Surowcowo-Analityczna „Cukier 4.0 Transformacja cyfrowa jako klucz do zrównoważonej przyszłości”. Czytaj więcej... W dniu 2 kwietnia 2025 r. w Malborku odbyło się uroczyste zebranie Koła Zakładowego STC. Czytaj więcej... 34 Sesja ICUMSA, 03-05.03.2025, Delhi, Indie. Czytaj więcej... W dniu 4 marca 2025 r. w murach odbyły się obchody Światowego Dnia Inżyniera. Czytaj więcej... W dniu 29 października 2024 r. w Cukrowni „Malbork” odbyło się uroczyste otwarcie nowej inwestycji... Czytaj więcej... Plan konferencji i kursów na 2025 r. Czytaj wiecej... |
Publikacje
Seminarium "POSTĘP TECHNICZNY W PRZEMYŚLE CUROWNICZYM" Zakopane 2005
W dniach 30-31 maja b.r. odbyło się, zorganizowane przez Sekcję Techniczną STC, coroczne seminarium pod hasłem postępu technicznego. Tematyka dotyczyła modernizacyjnych i innowacyjnych rozwiązań w przemyśle cukrowniczym w Polsce i innych krajach Unii Europejskiej. W seminarium wzięło udział 80 osób: przedstawiciele cukrowni wszystkich grup własnościowych, przedstawiciele Spółek Cukrowych, Politechniki Łódzkiej, Politechniki Warszawskiej oraz firm oferujących usługi i wyroby dla przemysłu cukrowniczego. Gośćmi konferencji byli też przedstawiciele nauki i przemysłu z Niemiec, Węgier, Ukrainy i Słowacji. Zaprezentowane tematy:
|
|
|
Główna | Dane kampanii | Reklama | Reklama w serwisie | Giełda Pracy | Forum dyskusyjne |
|
Redakcja serwisu: Redaktor naczelny: Krystyna Wasińska, Webmaster: Mateusz Wojtczak Copyright © 2023 Stowarzyszenie Techników Cukrowników |